Tržiště
Pro firmy & OSVČ
|
|
|
|

Jejich vášní je design. Bratranci založili studio, které za poslední rok desetkrát vyrostlo

13. července 2022

Autor: Marie Barvínková

4 min. čtení
Pro firmy
Pro investory
Zajistí vám všechno, co se týká bydlení a designu. Konzultace, navrhování interiérů a exteriérů, prodej nábytku, osvětlení i doplňků. Společnost INOUTDESIGN je na trhu teprve od loňska, ale meziročně dokázala desetkrát znásobit obrat. Zakladatele Tomáše Svobody jsme se ptali, jak se firmě podařilo vyniknout mezi konkurencí a jak jí naši investoři pomáhají ještě víc vyrůst.

Jak vaše firma vznikla a kdo za ní stojí?

Vznikla v únoru 2021 a stojím za ní já a můj bratranec. Chtěli jsme během pandemie covidu vyzkoušet projekt, který by byl spojením designu a e-shopu. A tak vznikl INOUTDESIGN.


inoutdesign tým celý.jpg
Čím jste unikátní, v čem se odlišujete od konkurence?

Jsme malá a nová firma, takže je pro nás samozřejmě složitější se ve velké konkurenci odlišit. Ale za svoje hlavní výhody považujeme maximální ochotu a prozákaznický přístup po všech stránkách, levnější ceny a možnost kombinovat služby designéra či jen konzultace s nákupem na našem e-shopu.


„Konkurence je opravdu velká a prosadit se na trhu vyžaduje od firmy našeho formátu prostě víc.“


Byla po vašich službách větší poptávka během pandemie covidu, kdy lidi obraceli víc pozornosti ke svým domovům?

My jsme vznikli minulý rok, takže těžko porovnávat. Je pravda, že během covidu se objevovaly zprávy, že lidé utrácejí hlavně na e-shopech a za vybavení domu a po uvolnění to lehce opadlo. Za sebe to ale nedokážeme reálně zhodnotit kvůli krátké době na trhu.


V roce 2022 se vám ale dařilo.

Ano, zatím se nám daří velmi dobře, dokonce nad náš plán, ale je nutno říct, že to stojí velké úsilí a neustálé přemýšlení nad inovacemi a vylepšováním všech možných procesů a systémů. Samozřejmě náklady taky rostou, to je velmi nemilé, a máme velkou obavu, že lidé začnou s postupující inflací víc šetřit. Zatím se to ale nepotvrdilo.


iodesign table.jpg
Proč jste se začali zajímat o financování?

Protože postupně zjišťujeme, že konkurence je opravdu velká a prosadit se na trhu vyžaduje od firmy našeho formátu prostě víc. Víc produktů, které musí někdo zadat, více skladových zásob, které musíme někde koupit, více marketingových a jiných nástrojů, abychom získali víc zákazníků. Chtěli jsme to trošku urychlit, tak jsme si řekli, že si půjdeme pro financování.


„S Nafirmy bylo vše rychlé, jednoduché, příjemné. A náš projekt se zafinancoval už za dva dny.“


Co vás přivedlo ke službě Nafirmy?

Máme e-shop na Shoptetu, kde také pravidelně koukáme, co je nového. A Nafirmy.cz jako doplněk Shoptetu nás zaujaly.


Bylo pro vás důležité, že financování nepocházelo od banky nebo velké instituce, ale od soukromých investorů?

Upřímně tolik ne, ale přístup všech z platformy Nafirmy byl super a celý proces byl velmi jednoduchý. Vše bylo rychlé, jednoduché, příjemné a pozitivní bylo i to, že se náš projekt zafinancoval za dva dny.


Šli byste do toho se službou Nafirmy znovu?

Určitě.


Už se vám podařilo peníze od investorů využít?

Ano, zdvojnásobili jsme skladové zásoby, doplnili marketingové nástroje, zvětšili tým, přidáváme další a další produkty a děláme nový vizuál našich webových stránek. Investujeme taky do zlepšení SEO (optimalizace webu pro lepší zobrazení ve vyhledávačích, pozn. red.) a rozšíření partnerství.


Co vás čeká dál?

Spuštění nového webu, léto a trošku asi i okurková sezóna. :) Tu ale využijeme k přípravám na podzim – plánujeme ještě zvětšit portfolio produktů a dále zlepšovat vše, co píšeme, nabízíme a děláme.







Firma INOUTDESIGN s.r.o. se zaměřuje na prodej designového nábytku a kromě e-shopu má v portfoliu i konzultace, pomoc s výběrem na míru a služby designérů. Na českém trhu působí teprve od února 2021, ale za tu dobu se stala silným hráčem díky špičkovému zákaznickému servisu a důrazu na kvalitu za dobrou cenu. Díky našim investorům mohli majitelé rozšířit skladové zásoby, ale také investovat do zaměstnanců, marketingu i zbrusu nového webu.

Telefon: +420 737 204 077
Po – Pá: 9:00 – 17:00

E-mail: info@nafirmy.cz

©2024 ROIER Invest, s.r.o. | All rights reserved.

Ochrana soukromí

Pro firmy & OSVČ
Pro Investory
Odběr novinek

ROIER Invest, s.r.o., VŠE xPORT Business Accelerator, Jeseniova 2769, 130 00 Praha 3, IČO 17780977